Over mij

Tim Kamp (21)

Na wat jaren actief te zijn geweest op de aandelenmarkt kwam Tim in 2019 voor het eerst in aanraking met crypto. Hij was gelijk hooked! Na zich verdiept te hebben doet hij als 17-jarige zijn eerste investering en wist hij het zeker: crypto is de place to be en is Tims nieuwe dagelijkse bezigheid.

De verfrissende technologie en dynamiek maakten zijn belangstelling voor de cryptomarkt steeds groter. Door zijn persoonlijke ervaringen ervaart hij de complexiteit van de cryptowereld waarbij hij duidelijke toegankelijke uitleg en een platform om vragen te stellen mist. Door te blijven zoeken naar informatie groeit zijn passie voor crypto.

In 2023 richt hij zijn onderneming ‘BitKamp’ op, met als doel om mensen te begeleiden bij hun eerste stappen in deze ingewikkelde wereld. Zijn kracht ligt in het vermogen om complexe zaken op een begrijpelijke en toegankelijke manier uit te leggen, waardoor BitKamp een waardevol platform wordt voor iedereen die wil leren over crypto. Verder startte Tim met het actief handelen in diverse cryptovaluta, met de focus op bitcoin.

Na zijn HBO-studie te hebben afgerond is BitKamp zijn fulltime job. Zijn passie is nu het delen van online content als blogs, artikelen, Q&A’s, webinars en cursussen.

Mocht je iets willen leren, weten of vragen hebben over crypto? Aarzel dan niet om in contact te komen

Beginner

"Ik ben nieuw in de wereld van crypto."

Kijk verder

Ervaren

"Ik ben al bekend met crypto."

Kijk verder

FAQ

Wat kan ik doen als ik er niet uitkom?

Je kan altijd contact met mij opnemen, ik hou van uitleggen en sta klaar om te helpen!

Met wie heb ik contact?

Is dit financieel advies?

Mijn vraag staat hier niet bij, wat nu?

Contact